Facebook Pixel Code

Seminar za studente Pravnog fakulteta

U okviru projekta „Zaštita ljudskih prava žrtava trgovine ljudima i/kroz pružanje pravne pomoći“, koji se realizuje uz podršku holandskog Ministarstva inostranih poslova (MATRA program), ASTRA organizuje seminar za svršene studente i studente završnih godina Pravnog fakulteta koji su položili predmet Krivično procesno pravo. Uz pomoć eminentnih stručnjaka u ovoj oblasti, studenti će na ovom interaktivnom i pre svega praktičnom seminaru biti u prilici da nauče nešto više o problemu trgovine ljudima, pravima žrtava i njihovoj zaštiti u krivičnom, parničnom i drugim postupcima, kao i da steknu veštine za praćenje i izveštavanje o (ne)ostvarivanju ovih prava u praksi.

Seminar će biti održan 10. i 11. marta 2010. godine u Beogradu.

Učešće na seminaru je besplatno, a sve troškove pokriva organizator. Zainteresovani studenti treba da pošalju biografiju i popunjen upitnik do 18. februara 2011. godine.

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati svakog radnog dana od 9h do17h (kontakt osoba Tamara Vukasović) na telefon 011 26 35 114 ili putem email-a: astranet@sezampro.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top