Facebook Pixel Code

Priključili smo se Global Giving organizaciji

 

gg_horizontal_color_300

 

 

Drage prijateljice i prijatelji,

Uspeli smo! ASTRA se priključila Global Giving platformi za prikupljanje pomoći žrtvama trgovine ljudima u Srbiji. Kao što ste mogli da vidite, prethodnih 10 dana smo imali za cilj da prikupimo 5000$ kako bismo se priključili ovoj globalnoj organizaciji i nastavili dugoročno da sarađujemo i na ovaj način finansiramo direktnu pomoć žrtvama trgovine ljudima.Zbog sve manje zainteresovanosti donatora da finansiraju direktne oblike pomoći jer smatraju da je to obaveza države, ASTRA je odlučila da se okrene novim izvorima finansiranja- prikupljanju donacija od pojedinačnih građana/ki, organizacija, kompanija. Nadamo se da će buduća saradnja sa organizacijom Global Giving biti uspešna i doprineti obezbeđivanju osnovnih životnih potreba žrtvama različitih oblika eksploatacije.

Hvala svima koji su svojom donacijom pomogli da žrtve trgovine ljudima u Srbiji dobiju psihološku pomoć i podršku, pravnu pomoć i  zastupanje u sudskim postupcima, medicinsku pomoć, bezbedan smeštaj, odeću i hranu, pomoć i podršku da nastave školovanje, da se zaposle, da obnove svoje porodične i društvene veze, i sve ostalo što je svakoj pojedinačnoj žrtvi potrebno kako bi izgradila bezbedan i srećan život, život koji ih neće do
vesti u situaciju da ponovo postanu žrtve.

Organizacija ASTRA će nastaviti sa svojim aktivnostima i projektima na Global Givingu goto.gg/23266, tako da vas pozivamo da nastavite da nas pratite, podelite sa prijateljima i ostalim zainteresovanima.

Hvala još jednom,

ASTRA tim

 

Scroll to Top