Facebook Pixel Code

POZIV: Trening za VRŠNJAČKE EDUKATORE/KE na temu trgovine ljudima

Nevladina organizacija ASTRA – Akcija protiv trgovine ljudima organizuje trening za zainteresovane kandidate/kinje koji/e bi nakon treninga sprovodili/e vršnjačke radionice u osnovnim i srednjim školama u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji. Cilj vršnjačkih radionica je da se osnovci, srednjoškolci i mladi koji su procenjeni kao grupe u riziku od trgovine ljudima, upoznaju sa problemom trgovine ljudima, ali i načinima prevencije i zaštite kroz interakciju sa vršnjačkim edukatorima/kama.

Uslovi: Ukoliko imaš od 18 do 22 godine, učenik/ca si srednje škole, student/kinja si i zanimaju te ljudska prava, tema trgovine ljudima, kako se zaštiti od trgovine ljudima, nemaš tremu od javnog nastupa i želiš vršnjacima da preneseš znanje o načinima prevencije i borbe protiv trgovine ljudima – prijavi se na besplatan trening za ASTRINE vršnjačke edukatore/ke. Svi prijavljeni kandidati/kinje će biti pozvani na inicijalni intervju, nakon čega će izabranih 20 kandidata/kinja biti pozvani da učestvuju na treningu.

Prethodno iskustvo: poželjno, ali nije neophodno.

Trajanje treninga: 2 dana, od 09h do 17h.

Mesto održavanja treninga: Beograd.

Troškovi: učešće na treningu je BESPLATNO.

Način prijavljivanja: Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na e-mail adresu: astra@astra.rs, naznačiti za vršnjačke edukatore/ke. Za dodatne informacije pozovite 011-785 0001 svakog radnog dana od 9h do 17h ili pišite na mejl: astra@astra.rs

Rok za prijavljivanje: 17. novembar  2023. godine, 17h.

 

Pridružite nam se u borbi protiv trgovine ljudima!

ASTRA tim

***

Obuka za vršnjačke edukature se organizuje u sklopu projekta „Vršnjačka podrška u školama: Aktivni/e protiv trgovine ljudima“, podržanog od strane Američke ambasade u Beogradu.

Scroll to Top