Facebook Pixel Code

POZIV NA TRENING ZA VRŠNJAČKE EDUKATORE/KE NA TEMU TRGOVINE LJUDIMA

Nevladina organizacija ASTRA – Akcija protiv trgovine ljudima organizuje trening za zainteresovane kandidate/kinje koji/e bi nakon treninga sprovodili/e vršnjačke radionice u osnovnim i srednjim školama u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji. Cilj vršnjačkih radionica je da se osnovci, srednjoškolci i mladi koji su procenjeni kao grupe u riziku od trgovine ljudima, upoznaju sa problemom trgovine ljudima, ali i načinima prevencije i zaštite kroz interakciju sa vršnjačkim edukatorima/kama.

Trajanje treninga: 2 dana, od 09h do 17h.

Uslovi: Ukoliko imaš od 18 do 22 godine, učenik/ca si srednje škole, student/kinja si i zanimaju te ljudska prava, tema trgovine ljudima, kako se zaštiti od trgovine ljudima, nemaš tremu od javnog nastupa i zeliš vršnjacima da preneseš saznanja, prijavi se na besplatan trening za ASTRINE vršnjačke edukatore/ke. Svi prijavljeni kandidati/kinje će biti pozvani na inicijalni intervju, nakon čega će izabranih 20 kandidata/kinja biti pozvani da učestvuju na treningu.

Prethodno iskustvo: poželjno, ali nije neophodno.

Mesto održavanja treninga: Beograd.

Troškovi: učešće na treningu je besplatno.

Način prijavljivanja: Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na e-mail adresu: astra@astra.rs, naznačiti za vršnjačke edukatore/ke. Za dodatne informacije pozovite 011-785 0001 svakog radnog dana od 9h do 17h ili pišite na mejl: astra@astra.rs

Rok za prijavljivanje: 15. februar  2019. godine.

Pridružite nam se u borbi protiv trgovine ljudima!

ASTRA tim

Poziv možete preuzeti i u pdf formatu ovde

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top