Facebook Pixel Code

Poziv na panel diskusiju, 19. oktobar, 12 časova

Panel diskusija „Gde smo krenuli, dokle smo stigli, kuda idemo u borbi protiv trgovine ljudima“

ASTRA će u ponedeljak, 19. oktobra, sa početkom u 12 časova, u Domu omladine (Klub DOB) organizovati panel diskusiju „Gde smo krenuli, dokle smo stigli, kuda idemo u borbi protiv trgovine ljudima“ i na taj način obeležiti Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima.

Pozivamo Vas da prisustvujete i doprinesete kreiranju konstruktivnih predloga za unapređenje položaja žrtava trgovine ljudima u Srbiji, kao i da čujete informativan i zanimljiv razgovor među učesnicima.

Učesnici panel diskusije su:

  • Gordana Jekić Bradajić, zamenica apelacionog tužioca u Beogradu
  • Biljana Slavković, psihoterapeutkinja
  • predstavnik/ca Ministarstava unutrašnjih poslova (TBC)
  • Jelena Hrnjak, predstavnica NVO Atina
  • Ivana Radović, predstavnica ASTRE

Moderatorka: Katarina Ivanović, koordinatorka za odnose s javnošću NVO ASTRA

Panel diskusija je zamišljena kao kritički osvrt na trenutnu anti-trafiking situaciju u zemlji i ocenu postignutih rezultata u odnosu na planirane aktivnosti. Neka od pitanja koja će se pokrenuti jesu: dokle se stiglo u borbi protiv trgovine ljudima; na kom je mestu trgovina ljudima među državnim prioritetima; koja pitanja su alarmantna u borbi protiv trgovine ljudima; šta je potrebno poboljšati u saradnji države i nevladinog sektora kako bi se došlo do boljih rezultata; kao i ukratko o uticaju izbegličke krize na kreiranje i prilagođavanje anti-trafiking politika.

Za sve dodatne informacije možete da kontaktirate Katarinu Ivanović, ki@astra.rs,  060 33 47 817

FOTO 3
Srdačan pozdrav,

ASTRA tim

 

Scroll to Top