Facebook Pixel Code

Napredni trening za pisanje projekata i fandrejzing

ASTRA je, u periodu 22-23. oktobar, organizovala napredni trening za pisanje projekata i fandrejzing, za organizacije kojima je potrebno dodatno znanje u ovoj oblasti. Trening je predstavljao praktični kurs za predstavnice različitih organizacija civilnog društva u cilju njihovog kontinuiranog profesionalnog razvoja u oblasti fandrejzinga. Tokom dva dana učesnice su imale mogućnost da prošire veštine i znanja o tome kako se piše predlog projekta za finasiranje, koji odgovara većini prioriteta i zahteva institucionalnih donatora. Takođe, predavačica Jasmina Haynes je predstavila načine na koje bi trebalo da se povežu zahtevi donatora sa razvojem organzacije (politikama, strategijama itd).

Na treningu su učestvovale predstavnice iz organizacija koje su zaduženi za pisanje koncepta ili celokupnog predloga projekta za institucionalne donatore.

Nakon ovog dvodnevnog kursa, učesnice će biti u mogućnosti da:

– Identifikuju glavne politike i strategije ogranizacije

– Razviju i naprave efikasan predlog za finansijsku podršku, uključujući definisanje najbitnijih prednosti vaše organizacije

– Osnaže svoje razumevanje o tome šta donatori traže i ocene verovatnoću za uspeh vašeg predloga projekta

– Koriste alate za projektno planiranje pri dizajniranju i prezentovanju svog projekta kao efikasnog i dobrog predloga za finansiranje

– Poboljšaju uverljivost svog pismenog predloga projekat. 

Ovaj kurs je dizajniran da pruži dalji opipljiv uspeh organizacijama koje učestvuju, kroz sesije koje se fokusiraju na trenutne mogućnosti u oblasti fandrejzinga, kao i na one koje se mogu predvideti u budućnosti.

Praktični kurs je organizovan uz podršku mreže Philanthropy Advancing Women’s
Human Rights (PAWHR).

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top