Facebook Pixel Code

Mobilna aplikacija BAN Human Trafficking

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je ASTRINA mobilna aplikacija BAN Human Trafficking dostupna na Android i iOS platformi.

 Mobilna aplikacija BAN Human Trafficking je napravljena kako bi se mlade osobe informisale o problemu trgovine ljudima, kako bi naučile da prepoznaju rizične situacije i načine da ih izbegnu. Svi zainteresovani mogu besplatno preuzeti aplikaciju u Google Play prodavnici, kao i u iOS APP Store i kroz interaktivnu igricu upoznati se sa različitim oblicima trgovine ljudima, kao i različim fazama u lancu trgovine ljudima: od vrbovanja, eksploatacije, izlaska iz lanca trgovine ljudima, do oporavka, reintegracije, socijalne inkluzije i borbe za ostvarenje prava žrtava trgovine ljudima.

 Igrajući se različitim karakterima, korisnici se edukuju kako da zaštite sebe i ljude u svojoj okolini i spreče trgovinu ljudima. Takođe, bolje razumevanje iskustva žrtava trgovine ljudima treba da doprinese smanjenju diskriminacije i poboljšanju položaja žrtava kako u društvu u celini, tako i u konkretnim državnim sistemima.

 Mobilna aplikacija je deo kampanje “Sprečimo, zaštitimo, nadoknadimo” koja se sprovodi u okviru projekta Balkans ACT Now! uz podršku Evropske unije.

Osim direktno kroz Google Play store i iOS APP Store, aplikaciju

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top