Facebook Pixel Code

Donirajte i pomozite žrtvama trgovine ljudima

ASTRA- Akcija protiv trgovine ljudima je odlučila da se uključi u takmičenje organizacije Global Giving sa ciljem da skupi sredstva za pomoć žrtvama trgovine ljudima.

Kako bi donacije organizacije Global Giving bile dostupne i za žrtve trgovine ljudima u Srbiji, potrebno je da se za početak prikupi 5000 dolara koje će potom biti iskorišćene za direktnu pomoć žrtvama i dalje prikupljanje pomoći ovoj osetljivoj i ranjivoj grupi.

Ovim putem želimo da zamolimo sve građane koji su u mogućnosti da doniraju novac za pomoć i oporavak žrtava. Takmičarski deo traje od 14. do 25. marta, ali postoji i „Bonus dan“ 17. marta gde se uplaćeni novac tog dana povećava za 20%.

Predlog projekta i link na kome možete podržati ASTRU u svojim naporima (klikom na opciju DONATE NOW) se nalazi ovde.

Napominjemo da se ASTRA već 15 godina finansira isključivo iz donacija i da su svi naši donatori transparentni i dostupni na našem sajtu. ASTRA je do danas radila sa 470 žrtava trgovine ljudima pružajući im pomoć i podršku u procesu oporavka koji je jako dug, težak i iscrpljujući. Žrtvama su potrebni različiti oblici pomoći-smeštaj, hrana, odeća i oduća, kao i plaćanje medicinskih pregleda, psihološke pomoći u procesu prevazilaženja traumatičnog iskustva, ali i pravne pomoći u sudskom postupku.

Ne postoji minimalan iznos donacije, stoga Vas pozivamo da donirate koliko god ste u mogućnosti i zajedno sa nama pomognete žrtvama različitih oblika eksploatacija. Vaša donacija nekome omogućava rešavanje osnovnih životnih problema.

Veliko hvala.
ASTRA tim

Scroll to Top