Facebook Pixel Code

5. sastanak partnera Erasmus projekta „Analiza diskursa i bezuslovno pozitivno prihvatanje”

U okviru Erasmus projekta „Analiza diskursa i bezuslovno pozitivno prihvatanje (DAUPR)“ predstavnice ASTRE su se sastale sa partnerskim organizacijama iz Grčke, Slovenije i Velike Britanije.
U periodu 3−7. juna u Plimutu, u Velikoj Britaniji, održan je peti sastanak partnera Erasmus projekta „Analiza diskursa i bezuslovno pozitivno prihvatanje”, na kojem su učestvovale i predstavnice ASTRE. One su zajedno sa partnerskim organizacijama Mental Health Centre Agrinio i Odysseus iz Grčke, Sentprima iz Slovenije i Plymouth & District Mind iz Velike Britanije predstavile rezultate implementacije projektnih aktivnosti u prethodnih šest meseci, ali i planirale organizaciju četiri završnih konferencija na kojima će biti predstavljeni krajnji rezultati ovog dvogodišnjeg projekta koji se privodi kraju.

Projekat „Analiza diskursa i bezuslovno pozitivno prihvatanje” je nastao kao program obuke za unapređenje kompetencija praktičara koji rade sa pripadnicima ranjivih grupa, a u cilju razmene znanja na različite teme: samorefleksivnost, pristup usmeren na snage, bezuslovno pozitivno prihvatanje, analiza diskursa. Projekat je nastao u sklopu ERASMUS programa, a više o samom projektu i partnerskim organizacijama možete videti na sajtu DAUPR-a.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top